Anna Lotan Bulgaria - Професионална козметика

Anna Lotan България

 

За козметични и SPA салони

Професионалните продукти за грижа за кожата Anna Lotan са специално създадени за употреба от професионалния козметик. Въз основа на ползата от десетилетия изследвания, професионална употреба и обратна връзка, тази линия от продукти за професионална грижа за кожата е формулирана така, че да бъде уникална и творческа, с минимална нужда от химически консерванти и емулгатори за стабилизиране на формулите. Работейки в хармония с метаболизма на кожата и чувствителност към нуждите на отделните видове кожа, те са модулни продукти, многофункционални и приятни за кожата, които дават възможност на специалиста да използва продуктите икономично, като същевременно позволява професионално творчество.

Професионалните продукти за грижа на Anna Lotan Professional включва както продукти за лице, така и тяло, които могат да бъдат използвани за персонализиране на лечение, съобразно специфичните нужди и желания на клиента.

Каталог
Anna Lotan България

Anna Lotan България Anna Lotan България Anna Lotan България Anna Lotan България Anna Lotan България Anna Lotan България Anna Lotan БългарияAnna Lotan Bulgaria


Anna Lotan Bulgaria

Makoluni EOOD
Мартина Огнянова
тел.: 0882213331
facebook.com/AnnaLotanBulgaria

Anna Lotan Bulgaria