Anna Lotan Bulgaria - Професионална козметика

Anna Lotan България

 

Защо Аз избрах Anna Lotan?

Казвам се Мартина Огнянова, Официален Представител на Anna Lotan за България. Работих над 10г. в Шоуто на Слави" и бях в ефир всеки делничен ден, следователно трябваше да съм с тежък телевизионен грим всеки ден. Това е голямо изпитание за всяка кожа и изисква сериозно професионално отношение и ежедневни грижи. Моята кожа, обаче, се оказа изключително чувствителна и непонасяща никаква козметика. Имах възможността да изпробвам продукти за грижа за кожата от цял свят. Кожата ми имаше непоносимост към всички!

В един момент имах честта и късмета да се свържа с Anna Lotan Bio-cosmetic Laboratories, тъй като те работят само с професионалисти. Първата ми среща беше с тяхната MakeUp терапия. Оказа се, че техните основи за грим не просто перфектно изместват тежкия телевизионен грим, а дори са част от терапията за лицето. Това ме вдъхнови да продължа контакта си с тях и да опитам други техни продукти, въпреки вече натрупания у мен скептицизъм към козметика. От първото докосване разбрах, че това е истината за кожата! Започнах да "заразявам" всички около себе си с тяхното богатство. И така седем години.

Началото на тази година, Anna Lotan, ми оказаха честта да ми дадат правата си за България, с което да дам възможност на всяка обичаща се жена да намери истинската грижа за себе си. А още повече, жените които не обичат кожата си, да я заобичат!


Anna Lotan Bulgaria

Makoluni EOOD
Мартина Огнянова
тел.: 0882213331
facebook.com/AnnaLotanBulgaria